Förvandla festivalen med hjälp av mattor

Last modified date

På festivaler handlar allt om att ha roligt och att uppleva en fantastisk stämning. Till din hjälp har du mattor som du enkelt kan använda för att förvandla utseendet på en plats. Ja, se bara på hur många gånger röda mattan används vid speciella tillfällen som festivaler och högtider! Med en matta förändrar du inte bara utseendet på platsen, utan den har också många praktiska fördelar som att minska buller och skydda golvet. Att gå på en matta är också bekvämare och varmare än att gå på bar mark, inte minst om det är vinter.

En matta är mycket mångsidig och låter dig inreda på många kreativa sätt. Se följande exempel på vad du kan åstadkomma:

  • Skapa kontrast. Du skapar en kontrast och dynamisk stämning med en beige matta på en mörk plats, eller tvärtom, en mörk matta på en ljus plats.
  • Ändra färgtema. Med mattor har du möjligheten att på nolltid ändra stilen på en plats, till exempel kan du ändra matta baserat på säsongen och lägga till ljusa mattor på sommaren.
  • Skilja på olika utrymmen. Du kan på ett subtilt sätt skilja mellan olika utrymmen på en plats med hjälp av mattor. Det hjälper till att vägleda gäster och inbjudna på en festival. Till exempel kan du placera den snyggaste och mest iögonfallande mattan på den viktigaste platsen. Mer neutrala mattor kan istället placeras på mindre viktiga platser där inte lika mycket folk rör sig.

Köp en plastmatta till festivalen

En varm rekommendation är att köpa din matta hos Trendcarpet som säljer trendiga mattor i kvalitet till fantastiska priser. Här hittar du alla typer av mattor du kan tänka dig, allt från plastmattor och utomhusmattor till marockanska berbermattor. En plastmatta funkar bra för speciella tillfällen som festivaler eftersom de är lättskötta och snygga. Alla deras plastmattor håller högsta kvalitet i såväl form som funktion. Dessutom kan du med gott samvete handla hos Trendcarpet med tanke på att alla mattor är märkta med care and fair – som betyder att barnarbete inte har förekommit.

kalle