Festival: Skaffa selfielampa för Instagram och Youtube

Last modified date

Om du har ett Instagramkonto eller en Youtubekanal är det smart att skaffa en bra selfielampa för att alltid ha perfekt ljus. Det gäller särskilt om du ska åka på festival och vill kunna dela med dig av eventet till dina följare.

Selfielampa

En selfielampa är idag nästan ett måste för dig som vill bli en seriös influencer eller vill lyckas på nätet. En selfielampa hjälper dig att ta kort och filma med bra belysning. För att du ska kunna ta professionella kort eller göra snygga filmer till Youtube är ljussättning och komposition jätteviktigt. Idag finns det många skickliga personer på både Instagram och Youtube som bemästrar kameran. Alla som vill lyckas måste utveckla och förbättra sitt fotograferande och filmande. Du måste både kunna redigera bilder och filmer, men också skapa ett bra grundmaterial. Här är verkligen selfielampan en god hjälp. Du är på en riktigt bra festival och vill vlogga därifrån, eller ta snygga bilder och lägga upp på Instagram. För att få en bra ljussättning sätter du bara upp din selfielampa och börjar att filma. Du får perfekt hy och ljussättning och uppfattas som professionell. Gå in på eStore och köp din Selfie lampa eller selfiering och se dina konton växa.

Skapa material på festivalen

För att kunna skapa mycket och riktigt bra material till Instagram och Youtube när du åker på festival behöver du rätt utrustning. Du bör även ha kommit på ett par goda idéer innan du åker iväg. Förutom att köpa en selfielampa är det smart att ha ett stabilt stativ, powerbank och så naturligtvis din dator eller surfplatta för att kunna redigera dina bilder och filmer på plats. Men du bör också komma på riktigt bra uppslag redan hemma. Då är det lättare att verkligen skapa genomtänkta Youtubefilmer, än om du bara filmar allteftersom. Folk tycker om att se filmer kring ett särskilt ämne. Som backstage med ett särskilt band, hur själva festivalområdet är planerat, vad man kan äta och andra liknande teman. Genom att komma på uppslag när du är hemma kan du börja skapa filmer så fort du kommer på plats. De riktigt stora youtubarna som lever på att skapa content på heltid, har alltid en tanke med vad de gör. De planerar hur de ska filma och kontaktar folk i förväg för att få göra intervjuer. Även om du har en mindre Youtubekanal bör du göra likadant. Det är mycket lättare att få en intervju med ett stort band om du hör av dig i förväg. Då verkar du mer seriös, än om du bara söker upp artister på plats. Det sistnämnda går bra med okända artister och band, men inte med kända band. Intervjuerna kan få fart på din Youtubekanal och ditt Instagramkonto.

kalle