Sälj dina guldsmycken och få pengar till sommarens festivaler

Last modified date

Det finns egentligen bara ett problem med att gå på festival och musikkonserter: det kostar pengar. Om du inte har så mycket pengar för tillfället kan du sälja dina guldsmycken och få mer pengar i plånboken.

Mer pengar nu

Idag kan du enkelt och smidigt sälja guld online till seriösa företag. Det är ett bra sätt att omgående få in mer pengar på kontot. Pengar som du kan använda för att gå på festival eller betala räkningar med. Det är många svenskar som har flera tusenlappar som bara ligger i deras hem – i form av små guldörhängen, söta berlocker som du fick när du var liten eller ett guldarmband som du köpt. Farfars guldklocka ska du naturligtvis behålla, men guldföremål som inte har något personligt värde kan du sälja och därmed förbättra din ekonomi. Du kan sälja guld online till Diamantbrev, som har över 10 000 nöjda kunder, på ett säkert sätt. De skickar dig ett försäkrat brev, som du fyller med dina guldföremål. Sedan kommer pengarna till ditt bankonto inom 24 timmar.

Festival och musikkonserter

Med mer pengar på fickan kan du på allvar börja planera sommarens festivaler. Köpa biljetter, boka boende eller köpa ett tält. Sommartid brukar det ju också anordnas många musikkonserter med kända artister, som Bruce Springsteen eller Lady Gaga på Ullevi. Det är skönt att kunna köpa biljetter och planera i tid. Så att du inte behöver betala för mycket eller missa eventet helt och hållet.

Gå på festival utomlands

Under coronapandemin är vi många som längtat efter att få resa. Sommartid brukar det ju vara lättare att resa och göra roliga saker. Det finns musikfestivaler över hela Europa att besöka. Om du vill åka till en större festival i Tyskland eller Storbritannien kan det vara smart att kolla upp både boende, biljetter och transport snarast möjligt. Om ni är ett gäng som vill resa på festival utomlands kan ni också ta bil eller minibuss och resa tillsammans. Då blir det både billigare och roligare, och hela resan blir ett äventyr.

kalle